Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

 1. Georgiana

  Am avut ocazia de a participa la cursul de TIC.
  Cursul a cuprins exact notiunile de care aveam nevoie pentru completarea cunostintelor in materie de Excel si nu numai. Este un curs complex si s-a insistat exact pe notiunile cel mai des intalnite/ folosite in practica. Modalitate de predare excelenta: exercitii, recapitulari la fiecare intalnire, aplicatii practice dupa fiecare notiune teoretica invatata.
  Multumim domnului profesor pentru rabdarea infinita pe care a aratat-o in realizarea exercitiilor!
  Acest proiect, “Succesul la feminin”, a fost un lucru benefic pentru mine, inainte aplicam pentru job-uri,, mergeam la interviuri, si apoi nu ma sunau.
  Dupa aceasta experienta de la curs, am castigat incredere in mine, si am aplicat pentru un job la o firma de IT. In present sunt angajata la aceasta firma.
  Multumesc!

 2. Emilia

  Ca participant al cursului de TIC in cadrul proiectului POSDRU- “Succesul la feminin” doresc sa va multumesc frumos pentru indrumare in lumea calculatoarelor.
  Pe mine personal acest curs m-a ajutat sa cresc din punct de vedere profesional si sa am curaj sa aplic pentru job-uri in acest domeniu. Imediat dupa acest curs , in august 2015 m-am angajat in cadrul unei firme din domeniul IT si am avut mare nevoie de aceasta diploma si de cunostinetele dobandite la curs.
  Mi-a facut mare placere sa va cunosc si sa primesc sfaturi si informatii pe care nu le pot invata din nici un alt manual.
  Va multumesc din suflet, toate cele bune.

 3. Agata Sutru

  Cursul a decurs destul de bine, intr-un mediu placut cu oameni noi. Informatiile pe care le-am dobandit sunt utile pentru viitor.

 4. Cristina Zamfir

  “Proiectul “Succesul la feminin!” m-a ajutat enorm de mult in calitatea mea de femeie. Cursurile au fost foarte bine realízate, notiunile au fost prezentate clar si pe intelesul nostru. Acest curs ma va ajuta in viata de zi cu zi si niciodata un se stie cand imi va trebui acest curs. Va multumesc pentru felul in care m-ati ajutat.

 5. Ana-Maria Mazilu

  Consider ca activitatea din cadrul programului a fost foarte bine organizata, interesante si utila pentru viitor.

 6. Valentina Dragomir

  Cursul a fost foarte interesant si útil, am invatat multe lucruri noi. Organizarea a fost bine pusa la punct.

 7. Ana-Maria Ibinceanu

  Sunt de parere ca am invatat foarte multe lucruri noi,utile pe care un cred ca le-as fi aflat din alte parti si imi place sa le aplic peste tot.

 8. Maria Zamfirescu

  Cursul a decurs foarte bine, informatiile fiind foarte benefice pe viitor.

 9. Claudia Ica

  Cursul a decurs foarte bine, atmosfera a fost foarte degajata, cunostintele acumulate sunt folositoare.

 10. Anonim

  Personal acest curs m-a ajutat sa invat unele lucruri noi care sper sa-mi fie de ajutor. Este o solutie pentru a ne gasi un loc de munca in viitor. Cursul s-a desfasurat in conditii normale.

 11. Anonim

  Multumita proiectului de fonduri europene ne-am realizat professional, am obtinut o diploma cu care pot sa-mi gasesc un job bine platit. Am invatat foarte multe retete si sfaturi in bucatarie foarte utile.

 12. Anonim

  Acest curs a fost foarte important pentru mine deoarece mi-am implinit un vis, de a deveni mai experimentata in acest domeniu.

 13. Anonim

  Acest curs m-a ajutat sa-mi dezvolt cunostintele culinare si mi-a deschis o portita spre alte posibilitati.

 14. Anonim

  Multumim pentru profesionalismul de care ati dat dovada in activitatea didactica. Am dobandit informatii noi si interesante odata cu absolvirea cursului. Acestea vor fi utile pe viitor. Multumim doamnei profesor pentru rabdarea cu care ne-a transmis cunostintele dansei.

 15. Anonim

  Odata cu absolvirea acestui curs am capatat experienta in arta culinara. Informatiile dobandite aici vor fi foarte utile in situatia in care voi reusi sa maangajez in domeniul acesta. Multumim pentru aceasta experienta interesanta.

 16. Anonim

  Cursul sustinut a avut un rol important atat in cariera profesionala,cat si cea casnica. Au fost lucruri noi de invatat cu importanta mare. Speram ca sip e viitor sa avem posibilitatea unor astfel de cursuri avand in vedere posibilitatile reduse de a absolve un astfel de curs nesponsorizat. Va multumim si va asteptam cu alte idei noi.

 17. Stefania Chiorean

  Ma bucur de participarea in cadrul acestui curs. Am descoperit si invatat lucruri noi care imi vor fi de folos in dezvoltarea carierei. Atmosfera a fost una placuta si degajata. Iar profu’ este cel mai tare!!!!

 18. Andreea Constantinescu

  Cursul este excelent gandit astfel incat orice persoana sa poata invata si “practica” ceea ce se preda! Rabdarea domnului Marius Bolocan este exemplara cu curantele! Sper sa-mi foloseasca cunostintele si diploma atat in Romania,cat si in strainatate!

 19. Irinciuc Cristina

  Acest curs a fost pentru mine o reala oportunitate care imi va folosi in activitatea mea profesionala. Informatiile au fost extreme de utile, iar materialele (suportul de curs) imi vor fi utile si in viitor.

 20. Emilia Deciu

  Acest curs a decurs foarte frumos, am invatat foarte multe lucruri noi pe care nu le stiam si m-au ajutat foartemult in activitatea profesionala. Sper ca pe viitor sa mai urmez astfel de cursuri.

 21. Tanase Alina Emilia

  Acest curs pentru mine a fost extreme de folositor in cariera mea profesionala si sunt foarte multumita.

 22. Olaru Vasilica

  Acest curs pentru mine a fost extreme de bun si-mi va ajuta in viitor!

 23. Similean Irina

  Un curs plin de cunostinte noi, persoane noi, amabilitate din partea formatorilor. Mult success in continuare!

 24. Voinea Elena

  Consider ca acest proiect este de mare ajutor in vederea unei noi meserii, un curs foarte bun unde am invatat foarte multe retete si oricand imi pot schimba profilul meseriei. Multumim mult fondurilor europene!

 25. Oneata Elena

  Datorita acestui proiect finantat din fonduri europene m-am perfectionat in acest domeniu deoarece sper sa-mi gasesc pe baza cunostintelor accumulate un job bine platit.

 26. Ursuleac Maria

  Cursul a decurs foarte bine, am invatat multe lucruri noi care ma vor ajuta sa-mi dezvolt orizonturile culinare si indemanarea in bucatarie avand in vedere ca prestez activitatea de lucrator in menaj si bucatarie.

 27. Carmen Mihai

  Cursul TIC a decurs intr.-un mod placut si a reusit sa adapteze golurile din TIC pe care le aveam. Voi folosi cunostintele acumulate la un nou job, precum si in viata de zi cu zi, acasa.” Despre curs: “Sunt incantata ca l-am urmat. Este foarte util!

 28. Cosovan Ana-Maria

  Este un curs interesant si folositor.

 29. Valentina Voicu

  A fost un curs care mi-a placut foarte mult, pe intelesul generatiei”vechi” si mi-ar fi placut sa continui sa aprofundez. Activitatea mea la birou va fi mai usoara pentru ca am invatat cateva cai care imi vor simplifica mult munca.

 30. Marinescu Carmen

  Faptul ca acest curs s-a intins pe o perioada potrivita de timp a reprezentat un avantaj. Programul flexibil l-a facut accesibil si fiecare cursanta a putut sa participe, beneficiind astfel de toate informatiile transmise. Este de salutat faptul ca am avut posibilitatea sa aplicam in practica toate cunostintele, utilizand laptopurile puse la dispozitie.

 31. Mihai Denisse

  Va multumesc ca va ganditi sa promovati femeile, chiar este nevoie. Va doresc succes!

 32. Costache Elena

  Cursul TIC este excelent, ajuta foarte mult femeia sa descopere PC, sa lucreze, sa descopere nu numai Docurile ci si ceea ce poate sa-si imbunatateasca in viata profesionala.

 33. Ilie Vasilica

  Prin materialele promotionale s-a asigurat in mod corespunzator publicitatea proiectului

 34. Gidea Florentina

  Cursul TIC pe care l-am urmat a raspuns cerintelor mele atat prin informatiile furnizate cat si prin sesiunile practice efectuate. Cursul de TIC imi imbunatateste sansele in cariera personala.

 35. Radu Mirela

  Cursul a fost “educativ”, bine organizat, informatiile au fost transmise pe intelesul meu. Totul s-a desfasurat lejer si totusi am putut invata din tainele TIC. Sper ca acest lucru sa imi usureze sarcinile pe care doresc sa le realizez cu ajutorul calculatorului.

 36. Corina Banciu

  In activitatea profesional ama va ajuta foarte mult. Mult succes in continuare!. Cursul a decurs in conditii optime, bagajul de cunostinte a fost bogat si sper sa fructific cele invatate.

 37. Avram Elisabeta

  Este un curs folositor, interesant. Diploma obtinuta este foarte folositoare pentru viitor.

 38. Nastase Iolanda-Violeta

  Acest curs este unul constructiv, foarte útil atat pentru viata profesionala, cat si pentru cea personala privind igiena si exercitarea acesteia in mod corect. Voi reusi sa satisfac atat nevoile personalului, cat si ale clientilor si voi putea aduce profit si firmei datorita cunostintelor vaste dobandite in decursul acestui curs [de coafor].

 39. Marinica Alina

  Am o parere foarte buna despre acest curs [de coafor]. Imi va fi de folos pe viitor.

 40. Feraru Florentina

  Cursul a decurs bine, eu am o parere foarte buna.

 41. Macris Ancuta

  Am o parere foarte buna si am invatat foarte multe din acest curs.

 42. Caliu Magdalena

  Cursul [de alimentatie publica] a fost predat de catre formator pe intelesul cursantilor

 43. Neculai Aurelia

  Am o parere foarte buna [despre cursul de alimentatie publica] deoarece ma ajuta sa pot sa-mi gasesc un loc de munca. Referitor la materialele promotionale ne-a spus ca le considera ca au fost necesare si utile.

 44. Andritoiu Stela

  Parerea mea legata de acest curs este una foarte buna, cu siguranta am avut multe de invatat si ma va ajuta pe viitor in gasirea unui job.

 45. Rachieru Roxana

  Acest curs ne ajuta la dezvoltarea de noi cunostinte, posibila dezvoltare a unei afaceri, foarte util si folositor.

 46. Mustata Claudia

  Una foarte buna pentru can e-a ajutat sa aflam mult mai multe despre bucatarie si despre aceasta meserie.

 47. Caburgan Diana

  Cursul s-a dovedit a fi foarte folositor, am capatat informatii noi si utile. Putem gasi un loc de munca in domeniu.

 48. Dragusin Lili

  Cursul facut a fost un success total si sper ca pe viitor sa ma ajute in activitatea profesionala. Doamna Gabriela Popescu este un professor de exceptie. Ii multumesc.

 49. Cristea Marina

  Cursul a fost foarte bun, pe intelesul meu, ma va ajuta in viitor. Este un stimulent pentru mine. Profesorul a fost foarte explicit in domeniul care l-am urmat.

 50. Rotaru Sorina

  Acest curs a fost o reusita datorita faptului ca am acumulat foarte multe informatii legat de domeniul alimentar care ma ajuta in activitatea personala. Acest curs a avut un impact foarte buna supra mea si m-a ajutat sa realizez ce meserie frumoasa mi-am ales. Doamna Gabriela Popescu a fost omul cel mai important deoarece a reusit s ama invete foarte multe lucruri noi. Ii multumesc doamnei si organizatorilor.

 51. Baldean Valeria

  Acest curs a fost foarte bun pentru mine pentru o mederie pe viitor. Doamna profesoara Gabriela Popescu a fost un profesor foarte bun ne-a predat cu foarte multa rabdare si ii multumim foarte mult ca este un profesor foarte bun si cu multe bunavointa.

 52. Marin Cristina

  Cursul a decurs foarte placut, iar doamna Gabriela Popescu ne-a ajutat foarte mult sa intelegem despre ce este vorba si cum ne poate fi de folos acest curs pe parcurs. Acest curs ma va ajuta foarte mult pentru a-mi gasi pe viitor un loc de munca si de a face ceea ce-mi place. Va multumesc!

 53. Dobrin Luminita

  A fost un curs placut, am capatat experienta in domeniu, multumire d-nei lector care si-a adus aportul cu mare drag si a reusit sa ne imprime atractie si cunostinte pentru acest curs.

 54. Bria Olga Alexandra

  Acest curs a decurs intr.-un mod placut, am invatat lucruri noi, eficient. Doamna Popescu Gabriela e o profesoara extraordinara, a avut grija sa ne explice pas cu paso rice detaliu ca noi sa intelegem si sa putem pune in aplicare ceea ce am invatat. Va multumim!

 55. Bria Denisa Laura

  A fost un curs interesant de unde am avut foarte multe lucruri noi de invatat si cred ca pe viitor imi pot fi foarte eficiente.

 56. Constantin Gheorghita

  Acest curs m-a facut sa privesc lumea cu interes pentru lucrurile si ideile ce se petrec in bucatarie. Doamna Gabriela – o persoana deosebita. Multumim.

 57. Nicoleta Florentina

  Cursul a fost foarte bun deoarece ama avut de invatat multe lucruri noi si folositoare.

 58. Buzoianu Alexandrina

  Am speranta sa-mi gasesc mai usor un loc de munca ca Ajutor de bucatar sau orice, ca la lucrator in alimentatie mi-a placut pe tot parcursul orelor facute si m-a ajutat mult si invatat multe lucruri. Doamna Gabriela este o persoana foarte explicita. Va multumesc.

 59. Chirchiboiu Andreea

  A fost un curs foarte interesant fiindca am avut multe lucruri de invatat.

 60. Laura Natu

  Un curs care ma va ajuta sa rezolv anumite problem ce pot aparea in activitatea mea profesionala. Acest curs m-a ajutat sa umplu niste goluri in cunostintelemele deja dobandite.

 61. Ioana Mihaela

  Mi-a placut foarte mult cursul de “TIC”, metoda de predare. Este o idee laudabila acest proiect si sper sa se mai organizeze astfel de cursuri.

 62. Vasilica Nicolae

  Cursul a decurs intr-o atmosfera placuta. Sper ca tot ce am invatat aici sa poata fi folositor in viitor. Materialele predate au fost prezentate pe intelesul tuturor.

 63. Cristina Raducan

  A fost foarte bun cursul deoarece ma ajuta in activitatea profesionala si nu numai.

 64. Victoria Anghel

  Sunt foarte multumita de acest curs (TIC) si de explicatiile pe careni le-a dat domnul profesor si a fost o atmosfera foarte relaxanta si placuta

 65. Magdalena Radu

  In calitate de absolventa a acestui curs care m-a invatat sa-mi perfectionez multe din calitatile pe care mi le cunosteam, am dobandit multe cunostinte in aceasta materie si cred ca imi va fi de mare ajutor in viitor atat in activitatea profesionala, cat si pentru mine insami. Aduc multumiri atat celor care au finantat acest proiect, cat si celor care ne-au pregatit.

 66. Laura Georgescu

  Pe tot parcursul cursului totul a fost foarte in regula, am invatat foarte multe lucruri interesante si folositoare

 67. Anonim

  Un curs absolut necesar, am participat la cursul de lucrator in alimentatie si a fost foarte interest. Va recomand sa urmati un astfel de curs: Merita!!!

 68. Carmen Stoian

  Parerea mea este ca a fost de folos acest curs, am avut multe de invatat, o experienta placuta

 69. Iuliana Niculae

  In timpul cursului atmosfera a fost placuta, am invatat lucruri utile

 70. Maria Popescu

  Acest curs ma va ajuta in viitor pentru obtinerea unui loc de munca stabil

 71. Carla Palsiu

  Un curs interest ce ofera perspective participantilor

 72. Grigorescu Dana

  Cursul a fost pe intelesul tuturor, frumos prezentat si ma va ajuta pe viitor sper in cariera

 73. Dobre Antoaneta

  Informatiile primite la curs m-au ajutat sa sedimentez cunostintele proprii si cred ca le voi folosi pentru familia mea. Multumesc lectorilor!

 74. Stan Maria Madalina

  Este un curs util unde invat lucruri noi in domeniul alimentatiei publice

 75. Marilena Stoica

  A fost un curs mult mai bun decat as fi crezut. Am invatat lucruri noi ce imi vor folosi cu siguranta in viata de zi cu zi, dar si in cariera

 76. Andreea Ionescu

  Cursul (TIC) a fost unul de mare ajutor. Am reusit sa invat foarte multe lucruri pe care nu le stiam, Formatorul excellent, de nota 10+. Va multumesc pentru aceasta oportunitate. Tot inainte…

 77. Mirela Bolozani

  Acest curs (TIC) mi-a improspatat cunostintele pe care le aveam si am invatat lucruri noi pe care sigur le voi folosi in activitatea mea.

 78. Mirela Ionescu

  Acest curs (TIC) ma ajuta in gasirea unui loc de munca si in activitatea profesionala pe care o voi depune. Cursul este de bun augur.

 79. Iulia Gonta

  A fost un curs util, interactive si am aflat informatii interesante legate de TIC.

 80. Corina Dumitru

  Cursul (TIC) a decurs foarte bine, mi-a indeplinit asteptarile, iar informatiile si materialele primite la curs au fost foarte utile. Sper in viitorul apropiat acest curs sa ma ajute la locul de munca si in viata de zi cu zi.

 81. Hanelore Alexa

  Echipa este minunata. Domnul profesor preda foarte bine, am inteles tot ce ne-a explicat si am mancat bine la curs.

 82. Steluta Olteanu

  Mi-a placut acest curs (TIC) deoarece am aflat lucruri noi despre utilizarea calculatorului, m-am familiarizat cu realizarea diferitelor tipuri de fisiere pe care levoi folosi in activitatea mea profesionala.

 83. Elena Zablau

  Foarte placut impresionata de curs (TIC), organizare si catering.

 84. Craioveanu Simona

  Sper si imi doresc ca acest curs (TIC) sa-mi fie util si folositor in activitatea mea urmatoare.

 85. Daniela Ostafe

  Cursul mi-a folosit pentru dezvoltarea mea personala si nu in ultimul rand, pentru a pune in practica, in realizarea documentelor scolare, a temelor propuse, pentru prezentarea elevilor lectiile intr-un mod placut si atractiv cee ace am invatat.

 86. Cornelia Dinescu

  Sunt foarte multumita ca am reusit sa termin acest curs (TIC) si sper sa ma ajute aceasta diploma , mai ales ca m-am angajat la un depozit foarte mare ca operator pe calculator.

 87. Nicoleta Georgiana Tane

  Cursul urmat are cu siguranta un aport important in dezvoltarea profesionala si formarea continua a fiecarui cursant.

 88. Alina Manu

  Cursul m-a ajutat foarte mult, adresandu-se nevoilor mele de formare. Am lucrat practic, dobandind astfel cunostintele necesare lucrului pe computer, pe care le voi folosi in activitatea mea ulterioara.

 89. M.C.

  In urma absolvirii acestui cursului de estetica a corpului omenesc – coafor, nivel 1, am invatat destul de multe lucruri pe care nu le stiam si care sunt foarte folositoare, iar aceste lucruri cel putin pentru mine o sa imi fie de folos pe viitor.

 90. V.I.V.

  Am absolvit cursul de ajutor de bucatar in perioada 25.09.2014 – 28.11.2014 si a fost foarte bine si totodata in urma cursului am fost angajata la o Pizzerie unde profesez ca si ajutor de bucatar cu un salariu foarte bun.

  Daca se mai organizeaza cursuri, as vrea sa fiu contactata ca eu sunt disponibila si deschisa pentru ceva nou.

  Va multumesc

 91. D.R.

  Am absolvit cursurile de “Lucrator in alimentatie” in cadrul proiectului “Succesul la feminin”, iar tot ceea ce s-a intamplat aici a fost ceva mirific.

  Am avut o profesoara deosebita care ne-a insuflat dorinta de a veni la aceste cursuri din placere, aici am invatat foarte multe lucruri deosebite.

  Sunt foarte incantata ca am facut parte din acest colectiv minunat si sper ca ceea ce am invatat aici sa fie de folos mai departe in viata.

  Cu multumiri

 92. P.L.

  Subsemnata P.L., cursant la lucrator in alimentatie, declar ca am fost incantata de acest curs.

  A fost foarte interactiv, dna profesoara Popescu Gabriela ne-a explicat foarte clar, ne-a aratat tainele bucatariei.

  Pe aceasta cale ii multumim dnei profesoare.

Scrie parerea ta!